bild.jpg

Bredaryd

"Man får vad man betalar för" - Ett gammalt klassiskt uttryck som gäller inom de flesta områden, så även möbler & inredning. Precis som i andra branscher så översvämmas vi av dåliga kopior samt produkter som tyvärr uppvisar bristfällig kvalité. Dessa varor gör vi allt för att undvika! Bredaryds Möbler är idag ett fristående inredningshus vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett "eget" sortiment som ett skönt alternativ till möbelkedjornas. I Bredaryd strax väster om Värnamo har vi butik med närmare 4000kvm möbler & inredning.

Vårt sortiment innehåller ett flertal välkända varumärken i kombination med ett bra och prisvärt bas-sortiment. Kontakta gärna vår kunniga och erfarna personal för råd & tips om vad som kan vara rätt för Er. Viktigast är alltid att man vet "vad" man köper.

Telefon: 0370-80 810   E-postinfo@bredarydsmobler.se

bild2.jpg

Jönköping

Vi på Bredaryds Möbler driver sedan många år även verksamhet i Jönköping.  Sedan oktober 2018 har vi tillsammans med kökstillverkaren Ballingslöv skapat ett levande butikskoncept på området Solåsen. Inte alls den mängd möbler som i Bredaryd men exponerat i en härlig miljö med mycket accessoarer. Här hittar Ni några få godbitar ur vårt sortiment från kända tillverkare som Källemo, Fritz Hansen, Hay, Louis Poulsen, Vipp, Gad, Swedese, Frederica med mera. Här kommer Ni att springa på personlig service & oerhört möbelkunniga medarbetare 4 dagar i veckan. På Solåsvägen har vi personal på plats onsdag-lördag. Hemleverans av möbler sköter vi naturligtvis med egna bilar/personal, då vet vi att Era nya möbler kommer hem välbehållna:)  Hjärtligt välkomna till oss på Bredaryds Möbler, Solåsvägen 20 i Jönköping. Söker Ni det stora utbudet av produkter är det absolut Bredaryd Ni skall besöka - varmt välkomna.

Telefon: 036-343400   E-post: jonkoping@bredarydsmobler.se