bild.jpg

Bredaryd

"Man får vad man betalar för" - Ett gammalt klassiskt uttryck som gäller inom de flesta områden, så även möbler & inredning. Precis som i andra branscher så översvämmas vi av dåliga kopior samt produkter som tyvärr uppvisar bristfällig kvalité. Dessa varor gör vi allt för att undvika! Bredaryds Möbler är idag ett fristående inredningshus vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett "eget" sortiment som ett skönt alternativ till möbelkedjornas.

Vårt sortiment innehåller ett flertal välkända varumärken i kombination med ett bra och prisvärt bas-sortiment. Kontakta gärna vår kunniga och erfarna personal för råd & tips om vad som kan vara rätt för Er. Viktigast är alltid att man vet "vad" man köper.

Telefon: 0370-80 810   E-postinfo@bredarydsmobler.se

bild2.jpg

Jönköping

Vi på Bredaryds Möbler driver sedan många år även verksamhet i Jönköping.  Sedan oktober 2018 har vi tillsammans med kökstillverkaren Ballingslöv skapat ett levande butikskoncept på området Solåsen. Inte alls den mängd varor som i Bredaryd men exponerat i en härlig miljö. Här hittar Ni godbitar ur vårt sortiment från kända tillverkare som Eilersen, Källemo, Ire Möbler, Fritz Hansen, Hay, Louis Poulsen, Vipp, Gad, Swedese, Frederica samt många fler. Här kommer Ni att springa på personlig service & oerhört möbelkunniga medarbetare 6 dagar i veckan. Hemleverans av möbler sköter vi naturligtvis med egna bilar/personal, då vet vi att Era nya möbler kommer hem välbehållna:)  Hjärtligt välkomna till oss på Bredaryds Möbler, Solåsvägen 20 i Jönköping. Söker Ni det stora utbudet av produkter är det absolut Bredaryd Ni skall besöka - varmt välkomna.

Telefon: 036-343400   E-post: jonkoping@bredarydsmobler.se