Vindö - Carpe Diems senaste skapelse

 Kan en säng anta en ny form? Måste en säng ha ben?" Dessa är några av frågorna som ställdes när Carpe Diem designade denna nästa generations ställbara säng. Slutresultatet är VINDÖ, deras mest spektakulära skapelse hittills - en perfekt kombination av lyxig komfort och läcker design.

Precis som alla Carpe Diem sängar är VINDÖ döpt efter en plats i den Bohusländska skärgården. Liksom Vindön endast via en smal landstrimma är knuten till fastlandet, nuddar VINDÖ endast golvet via en smal pelarkonstruktion och en stabiliserande golvplatta. Plattan i sin tur är smakfullt dold under en tjock, lyxig matta som är speciellt framtagen för VINDÖ och ger den rätta svävande looken. Du kan också välja att installera VINDÖ med golvplattan synlig, eller med LED-belysta ben i borstat stål.

Liksom alla sängar från Carpe Diem Beds är VINDÖ utformad för att vitalisera kroppen genom djup och skön sömn. VINDÖ innehåller det unika och patenterade Contour Pocket System för bästa tryckavlastning och sovkomfort. Sängen har även vibrationsmassage, automatiskt nack- och svankstöd samt justerbar huvud- och fotände. Alla sängens funktioner kan styras med hjälp av antingen VINDÖ-appen med stöd för röstkommando, eller tillhörande fjärrkontroll.

 

Välkomna till Bredaryd och se framtiden i Vindö